Тези 12 видa учители ще ви накарат да настръхнете в

...
 Тези 12 видa учители ще ви накарат да настръхнете в
Коментари Харесай

Тези 12 видa учители ще ви накарат да настръхнете в час

 Тези 12 видa учители ще ви накарат да настръхнете в час. Не пожелаваме на никого от вас или вашите родственици да среща някой от тези чешити:

1. Учителят, който в никакъв случай не е удовлетворен от силата и ентусиазма, с който вършиме нещо и постоянно желае още и още (по-силно), до момента в който не ви докара до нервност!

2. Учителят, който не изяснява. Преподава скучно урока си, а когато имаме въпроси, не може да ни отговори или ни споделя погрешни неща.

3. Преподавателят, който е постоянно отегчен до гибел и изтощен от работата си и от учениците.

4. Глупавият и лекомислен млад заместител, който не желае да ни научи на нищо, а единствено да получава похвали какъв брой е готин и търпелив.

5. Изгубеният в превода преподавател, който не е наясно в кой клас се намира и какво ще преподава през днешния ден.

6. Преподаватялт с махмурлук. Дали в учебно заведение или в университета, да попаднеш на урок на пийнал учител е унизително и неефикасно.

7. Учителят със занемарен външен тип. Да ти преподава или изяснява някой, който излъчва неприятна телесна миризма, е огромно изтезание. Особено в случай че би трябвало да го преживяваш още веднъж и още веднъж всяка година. Нескопосано определените облекла, неприятно епилираните косми и други сходни пропуски пък може да предразположат учениците към насмешки.

8. Преподавателят, който дава десетки страници домашно и ни пожелава прелестен уикенд или радостни коледни празници.

9. Учителят, който не стопира да приказва, откакто бие звънецът, като влиза с урока си във времето за междучасие и даже във времето от часа на различен преподавател.

10. Супер прецизният преподавател, който е " опериран " от възприятие за комизъм, счита учебното заведение за казарма и прави огромен скандал и за най-миниатюрните неточности.

11. Скучният преподавател, който не схваща езика на хората, камо ли на учениците, и не може да задържи вниманието им.

12. Учителят, който в никакъв случай не е желал да преподава и ненавижда всичко, обвързвано с работата си.

Инфо: www.dir.bg

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР